Жена се печели с отношение и се губи със същото


Жените понякога може да сме сложни същества, но пътя до сърцето ни е съвършено прост. Жена се печели с отношение и внимание. Или поне тази- истинската жена, тази, която си заслужава. Тези, които се печелят с пари и коли- тях дори не искам да коментирам...


Но жената с главно Ж се печели с правилно отношение. И се губи с неправилно такова. Много е просто нали? Жената е като розата- ако я поливаш и се грижиш за нея, ще цъфти и ще те радва, ако е пренебрегваш и не я обгрижваш ще повехне...докато друг не я обгрижи и не я накара да цъфти. Тогава обаче настъпва краят за теб.


Вярно е, че уважението се печели. Но ТЯ знае как да те накара да я уважаваш. Знае как да провокира мъжа в теб, знае как да те стимулира да разгърнеш най-доброто у теб. Грижи се за теб, дори когато тя самата не е добре. Дава ти любовта си, дори, когато си ядосан на целия свят и си трудно поносим. В замяна тя не иска много- само искрена любов и уважение.


Както казва малкият принц- "Най-хубавото се вижда само със сърцето. Най-същественото е невидимо за очите". Жената знае това, защото тя гледа със сърцето. Знае, че там са скрити всички отговори. Въпросът не е в това дали ще й купиш нов чифт обувки, а в това и ти да я гледаш с твоето сърце.  Отношението е нещо много важно. По него се съди колко държиш на даден човек, какво си склонен да дадеш и от какво си склонен да се откажеш. Жената знае това  и именно този факт я кара да обръща такова внимание на отношението. Мъжкото его обаче е страшно нещо. Именно то кара мъжете лесно да се провалят на най-важния изпит... Да приемаш за даденост жена, която те обича е най-голямата грешка, която един мъж може да допусне в живота си!

Коментари