Как да се пързаляте целогодишно на ледена пързалка за малко пари?


Зимата дойде, а с нея и зимните спортове. За съжаление, този вид спортове мога да бъдат прилагани само през студените месеци, а това понякога е твърде кратки.

Щастливци обаче са любителите на кънки на лед, защото те могат да практикуват любимия си спорт целогодишно. Как? Много лесно- на синтетични ледени пързалки. От няколко години у нас има синтетична пързалка на Айс Синтетик, която се намира в мол „Парадайс“. Там малки и големи се наслаждават на любимото си каране на кънки и през четирите сезона.

Ако и вие сте сред любителите на този спорт, искате да опитате нещо ново, или пък искате да се забавлявате с приятели, то това е вашето място.


Тази година от Айс Синтетик са решили да направят коледен подарък на своите почитатели. А именно целогодишна карта, която е на цената на три посещения и половина. Картата е безименна, може да се ползва от много хора и е за неограничено посещение на пързалката.




Цената на картата към момента е 30 лева. Ако я закупите, освен гореизброените бонуси получавате и 25% отстъпка за рождени дни, проведени на пързалката, 20% отстъпка за фирмени мероприятия и 10% отстъпка за поставяне на рекламни пана.



Картата може да бъде поръчана в Айс Синтетик, както и директно чрез дистрибутор - Любомир Дичов, тел. 0876845229.  При поръчка трябва да обявите промо код „Пързалка 2018“.

Коментари