Декември ни провокира с любов


Декември ни провокира с любов. Точно си мислим, че есента е отнела силите ни, чувстваме се изморени и дори леко меланхолични... Точно в този момент връхлита декември- колкото студен, толкова и топъл. Пълен с мечти и дъх на канела.

Най-хубавото място е там, където се чувстваш обичан и обгрижван. Там можеш да бъдеш себе си без страх. Можеш да си позволиш не само да даваш, но и да взимаш. Любов, страст, копнежи. Един съвършен свят, който те прави щастлив. Декемврийската любов не е просто клише. Тя е силата на запаления огън, прегръдката, в която потъваш, споделеното греяно вино, страстта в очите.

Декември е онзи трепет в сърцето, с който очакваме най-светлите празници. Коледа винаги носи щастие, заради самата себе си. Моментът, в който можеш да се отпуснеш, да прекараш време с любимите хора и да се наслаждаваш на снега с топъл шоколад в ръката. Време за равносметка, каква е била изминатала година. Време за мечти- каква ще бъде следващата...

Декември провокира любов не само между мъжа и жената..Провокира всеобща любов, породена от светостта на Коледа. Кара ни да бъдем по-добри, да се замислим над важните неща. А ние трябва да й се насладим сега, защото нищо не се повтаря. И да запазим магията на момента, за да продължим напред все по-уверени. 

Декемврийската любов е начало и край. Но след точката следва ново изречение. От нас зависи колко стойностно и красиво ще е то!

Деси Боцева

Коментари